Sonkafélék |
|
Füstölt, darabolt sonka
Bőrrel, szalonnával sertéscomb darabolva. |
|
Füstölt hátsó csülök
A combról a diócsontnál merőlegesen
levágva. |
|
Füstölt pléh oldalas
Koronahús és porc nélküli, formázott termék. |
|
Füstölt parasztsonka
Egész hátsó sonka 6 hetes lassú páccal,
keményfával, fűrészporral, hideg füstöléssel. |
|
Füstölt tarja
Csont nélkül kiformázva, hosszúkaraj nélkül. |
|
Kolbászfélék |
|
Lángolt
Szeremlei házikolbász
Frissen, füstölés után értékesítve. |
|
Félszáraz
Szeremlei házikolbász
10-12 napos érleléssel. |
|
Száraz
Szeremlei házikolbász
25-30 napos érleléssel. |
|
Szalonnafélék |
|
Angolszalonna
Bôrös, csont nélküli egész karaj
teljesen hártyázva, formázva. |
|
Csécsi szalonna
Pácolt, főtt tokaszalonna beirdalva,
fokhagymával és paprikával. |
|
Kolozsvári szalonna
Húsos oldalszalonna
csont nélkül. |
|
Csemege szalonna
4-7 cm vastag hátszalonna,
igény szerinti táblákban. |
|
Kenyér szalonna
2-4 cm vastag hátszalonna,
a csemege szalonnához hasonlóan. |
|